Handelsbetingelser

Dette websted drives af rivera.dk På hele webstedet henviser udtrykkene "vi", "os" og "vores" til rivera.dk tilbyder dette websted, herunder alle oplysninger, værktøjer og tjenester, der er tilgængelige fra dette websted til dig, brugeren, på betingelse af din accept af alle vilkår, betingelser, politikker og meddelelser, der er anført her.

Ved at besøge vores websted og/eller købe noget fra os, deltager du i vores "service" og accepterer at være bundet af følgende vilkår og betingelser ("servicevilkår", "vilkår"), herunder de yderligere vilkår og politikker, der henvises til heri og/eller er tilgængelige via hyperlink. Disse servicevilkår gælder for alle brugere af webstedet, herunder uden begrænsning brugere, der er browsere, sælgere, kunder, handlende og/eller bidragydere af indhold.

Læs venligst disse servicevilkår omhyggeligt, før du får adgang til eller bruger vores websted. Ved at få adgang til eller bruge nogen del af webstedet accepterer du at være bundet af disse servicevilkår. Hvis du ikke accepterer alle vilkårene og betingelserne i denne aftale, må du ikke få adgang til webstedet eller bruge nogen tjenester. Hvis disse servicevilkår betragtes som et tilbud, er accept udtrykkeligt begrænset til disse servicevilkår.

Alle nye funktioner eller værktøjer, der tilføjes til den nuværende butik, er også underlagt servicevilkårene. Du kan til enhver tid se den seneste version af vilkårene for service på denne side. Vi forbeholder os ret til at opdatere, ændre eller erstatte enhver del af disse servicevilkår ved at offentliggøre opdateringer og/eller ændringer på vores websted. Det er dit ansvar at tjekke denne side regelmæssigt for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til webstedet efter offentliggørelsen af ændringer udgør en accept af disse ændringer.

Vores butik er hostet på Shopify Inc. De forsyner os med den online e-handelsplatform, der gør det muligt for os at sælge vores produkter og tjenester til dig.

AFSNIT 1 - VILKÅR FOR ONLINEBUTIK
Ved at acceptere disse servicevilkår erklærer du, at du er mindst myndig i den stat eller provins, hvor du bor, eller at du er myndig i den stat eller provins, hvor du bor, og at du har givet os dit samtykke til at tillade, at dine mindreårige pårørende kan bruge dette websted.
Du må ikke bruge vores produkter til ulovlige eller uautoriserede formål, og du må heller ikke, ved brug af tjenesten, overtræde nogen love i din jurisdiktion (herunder, men ikke begrænset til, ophavsretslove).
Du må ikke overføre orme eller vira eller anden kode af destruktiv karakter.
Et brud på eller en overtrædelse af vilkårene vil medføre øjeblikkelig opsigelse af dine tjenester.

Rivera. (en del af: Soulmore)
E-mail: info@rivera.dk
Mandag - Fredag | 09:00 - 16:00
Virksomhedsnummer: 51515555
VAT-nummer: NL001563143B84

AFSNIT 2 - GENERELLE BETINGELSER
Vi forbeholder os retten til at nægte service til enhver person af enhver grund til enhver tid.
Du er klar over, at dit indhold (ikke inklusive kreditkortoplysninger) kan blive overført ukrypteret og involvere (a) transmissioner over forskellige netværk og (b) ændringer for at overholde og tilpasse sig tekniske krav fra tilsluttende netværk eller enheder. Kreditkortoplysninger er altid krypteret under overførsel over netværk.
Du accepterer ikke at reproducere, duplikere, kopiere, sælge, videresælge eller udnytte nogen del af tjenesten, brugen af tjenesten eller adgang til tjenesten eller nogen kontakt på det websted, hvorigennem tjenesten leveres, uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra os.
De overskrifter, der anvendes i denne aftale, er kun medtaget for nemheds skyld og begrænser eller påvirker ikke på anden måde disse vilkår.

AFSNIT 3 - NØJAGTIGHED, FULDSTÆNDIGHED OG AKTUALITET AF OPLYSNINGER
Vi er ikke ansvarlige, hvis oplysninger, der stilles til rådighed på dette websted, ikke er nøjagtige, fuldstændige eller aktuelle. Materialet på dette websted er kun til generel information og bør ikke anvendes som det eneste grundlag for at træffe beslutninger uden at konsultere primære, mere nøjagtige, mere fuldstændige eller mere aktuelle informationskilder. Enhver tillid til materialet på dette websted sker på egen risiko.
Dette websted kan indeholde visse historiske oplysninger. Historiske oplysninger er nødvendigvis ikke aktuelle og er kun til orientering. Vi forbeholder os ret til at ændre indholdet af dette websted til enhver tid, men vi har ingen forpligtelse til at opdatere oplysninger på vores websted. Du accepterer, at det er dit ansvar at overvåge ændringer på vores websted.

AFSNIT 4 - ÆNDRINGER AF TJENESTEN OG PRISER
Priserne for vores produkter kan ændres uden varsel.
Vi forbeholder os ret til til enhver tid at ændre eller afbryde tjenesten (eller dele eller indhold heraf) uden varsel til enhver tid.
Vi er ikke ansvarlige over for dig eller nogen tredjepart for enhver ændring, prisændring, suspension eller ophør af Tjenesten.

AFSNIT 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTEYDELSER (hvis relevant)
Visse produkter eller tjenester kan være tilgængelige udelukkende online via webstedet. Disse produkter eller tjenester kan have begrænsede mængder og kan kun returneres eller ombyttes i henhold til vores returpolitik.
Vi har gjort vores bedste for at vise så nøjagtigt som muligt de farver og billeder af vores produkter, der vises i butikken. Vi kan ikke g